Opinie

Jesteś zadowolony ze swojego kursu? Powiadom o tym innych!

piątek, 20 styczeń, 2017

Polecam ten ośrodek - Pan Dariusz to bardzo cierpliwy, wyrozumiały nauczyciel. Jest profesjonalistą, nauczyłby jeździć nawet najmniej ogarniętego kierowcę, o czym sam się przekonałem. Egzamin teoretyczny zdałem bezproblemowo, pomimo niewielkiego wkładu wysiłku w naukę przepisów. Jazdy były czystą przyjemnością - ich cena jest przystępna w porównaniu do innych ośrodków, a terminy ustalane wspólnie z Panem Dariuszem zawsze pasują kursantowi. Jeszcze raz gorąco polecam OSK Cross i dziękuję za 46 godzin jazd, dzięki którym udało mi się przebrnąć przez egzamin praktyczny.

poniedziałek, 16 styczeń, 2017

Zdecydowanie polecam ! Część teoretyczna minęła w bardzo przyjemnej atmosferze! Pan Darek ma niebywały talent do przekazywania wiedzy. Natomiast jazdy .... Będę tęsknić za przecudownym i przekochanym panem HENIEM!! Człowiek o niesamowitych pokładach cierpliwości, życzliwości i poczucia humoru! Pan Henio pokazał mi wszystkie podchwytliwe sytuacje na drodze, wszystkie dziwne skręty i miejsca parkowania. Dzięki Niemu zdałam egzamin, podczas którego jeździłam właśnie tam, gdzie były wszystkie pułapki. Dziękująca Balbina, pacjenci na pasach i zajadanie się cukierkami wykorzystując infrastrukturę .... wszystko to na zawsze pozostanie w mojej pamięci ! :) Pełen profesjonalizm, zaangażowanie i dyspozycyjność sprawiły, że polecę OSK CROSS każdemu ! Pozdrawiam serdecznie i dziękuję z całego serducha!

wtorek, 3 styczeń, 2017

Zdałem dziś za pierwszym podejściem egzamin kategorii B! Dzięki praktycznym poradom pana Janka, który dobrze przygotował mnie do trasy egzaminacyjnej i wskazał kilka "ciekawych" miejsc-pułapek udało się przejść egzamin bez większego stresu. Samo szkolenie również nie było stresujące, a pan Janek uczył nie tylko jak zdać egzamin, ale także dawał wskazówki, które z pewnością przydadzą mi się na przyszłość. Kurs teoretyczny również oceniam wysoko - pan Darek, który go prowadził posiada dar dydaktyczny, co jest ważne, bo od wielu znajomych słyszałem, że "teoria to zło konieczne", trzeba to przemęczyć, a niektóre OSK traktują ją po macoszemu, bo niby wszystko jest i tak w książce. Tutaj jest odwrotnie. Z pewnością będę polecał OSK CROSS każdemu! Dziękuję!

piątek, 30 grudzień, 2016

[Opinia dotyczy prawa jazdy B automat] Zdałem egzamin teoretyczny z wynikiem 74/74 i praktyczny za pierwszym razem dzięki panu Darkowi z osk cross w głównej mierze. Profesjonalne nauczanie na wysokim poziomie. Świetnie zrealizowanie nauczanie teoretyczne, 30h strzeliło jak z bata a jazdy to była czysta przyjemność. ;) Gorąco polecam wszystkim to OSK jak i ja polecę wszystkim znajomym. Pozdrawiam pana Darka. :)

wtorek, 20 grudzień, 2016

Jak najbardziej polecam, chociaż zdałem dopiero za 4-tym razem (uwierzcie w WORD Bytom to świetny wynik!), ale też pierwszy kontakt z kierownicą (od ponad 20 lat) miałem dopiero w Crossie. Jako instruktorów praktycznych polecam panów Janka i Heńka, których cierpliwość (a przy moich notorycznych błędach niełatwo było ją zachować), profesjonalizm, wiedza o pułapkach egzaminacyjnych i szczególna intuicja (jakby wyczuwali, gdzie będą wiodły moje trasy egzaminacyjne na jazdach wykonywanych tuż przed nim) pomogły mi ostatecznie zdać egzamin, za co z tego miejsca jeszcze raz bardzo dziękuję. Polecam szkołę również z uwagi na elastyczność i chęć niesienia pomocy w nagłych sytuacjach (ostatni egzamin miałem w poniedziałek tuż po oblanym w piątek i nie było problemu z jazdami dodatkowymi w sobotę i w dniu egzaminu). I na koniec jedna uwaga praktyczna - przed egzaminem pojeździć białą Toyotą (mnie jako osobie mającej spore problemy z wyczuciem sprzęgła bardzo to pomogło).

sobota, 3 grudzień, 2016

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy, pod każdym względem. Teoria przeprowadzona dokładnie i szczegółowo przez pana Darka, wytłumaczony dosłownie, każdy szczegół, niesamowicie swobodna i przyjazna kursantom atmosfera, dzięki czemu 30h teorii zleciało szybciutko. No i oczywiście najlepszy, najukochańszy, niesamowicie cierpliwy instruktor pan Henio! Jazdy zleciały równie szybko, dzięki podejściu instruktora do kursanta. Przejedżona, każda możliwa trasa egzaminacyjna dzięki czemu nic nie jest w stanie zaskoczyć kursanta na egzaminie państwowym. REWELACJA!

środa, 30 listopad, 2016

Szczerze polecam wszystkim niezdecydowanym OSK CROSS! Jazdy z Panem Heniem to czysta przyjemność, można pośmiać się i pożartować a przy tym uczyć się jazdy samochodem bez stresu! Cierpliwość i profesjonalizm oraz wielka życzliwość - za to wszystko bardzo Panie Heniu dziękuję! A wykłady prowadzone przez Pana Darka sprawiły, że opanowanie teorii wcale nie było takie trudne. Egzamin zdany za pierwszym razem - jeszcze raz gorąco polecam! :)

poniedziałek, 28 listopad, 2016

Gorąco polecam, 30 godzin jazd z Panem Henrykiem to czysta przyjemność. Szybko i konkretnie, zdane za pierwszym :)

poniedziałek, 28 listopad, 2016

Serdecznie polecam OSK CROSS. Jasno i rzetelnie prowadzone wykłady przez pana Darka, a pan Henio sprawił, że nauka jazdy wcale nie okazała się taka trudna. Zdane za pierwszym, polecam :D

środa, 23 listopad, 2016

Polecam gorąco !!! Genialne przygotowanie z zakresu teorii i praktyki przez pana Darka naprawdę pełen profesjonalizm. Szczerze polecam :D

czwartek, 10 listopad, 2016

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy, jestem w 100% z niej zadowolony. Dziękuję Panu Darkowi za przygotowanie do teorii i Panu Jankowi za godziny jazd które sprawiły, że egzamin zakończony wynikiem pozytywnym. :D

czwartek, 10 listopad, 2016

Przyszedłem na dodatkowe jazdy do pana Henryka i co ? Zdałem od razu wielkie podziękowania dla Pana Henryka ;)

piątek, 4 listopad, 2016

Chciałabym podziękować ośrodkowi CROSS , za przygotowanie do egzaminu praktycznego w WORD. Zdałam za 1 razem. dziękuje panu Darkowi za wykłady teorii,i Panu Jankowi za jazdy.Polecam

piątek, 4 listopad, 2016

Zdecydowanie polecam. Ośrodek posiada świetną kadrę, która potrafi rzetelnie, dokładnie i w miłej atmosferze przekazać swoją wiedzę. Dzięki przygotowaniom do egzaminu praktycznego z cierpliwym i przesympatycznym Panem Henrykiem zdałam za pierwszym razem. Jeszcze raz bardzo polecam! :)

środa, 2 listopad, 2016

Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu Ośrodek Cross w Bytomiu. Kadra pierwsza klasa, nauka na najwyższym poziomie. Jeszcze raz dziękuje za super przygotowanie do jazdy po ulicach :) dzięki Panu Darkowi już za 2 tygodnie zostanę posiadaczką prawa jazdy :)

czwartek, 27 październik, 2016

Jestem zadowolony bardzo. Dobrze wpajana wiedza przez Pana Darka, uczy również dobrze. Dzieki niemu zdobyłem pewność siebie za kołkiem. Potrafi rownież dobrze zmowytywowac i dobrze przygotować przed egzaminem . Polecam 100%

wtorek, 25 październik, 2016

Szukając szkoły do nauki jazdy (kategoria B) sugerowałam się opinią znajomych oraz osób wypowiadających się na forach. Teraz osobiście mogę potwierdzić, że szkoła CROSS jest najlepsza pod Słońcem! Przygotowują nie tylko pod kątem egzaminu, ale również do bezpiecznej i pewnej jazdy na codzień. Godzina zajęć to równa godzina, instruktorzy nie spóźniają się i zawsze podchodzą indywidualnie do umiejętności i predyspozycji kursantów. Tylko dzięki Panu Jankowi zdałam za 1 razem egzamin praktyczny. Nie ma w tym ani krzty przesady. Nauczył mnie myślenia za kierownicą i umiejętności wyjścia obronną ręką z każdej sytuacji. Pan Janek rządzi! Śle serdeczne pozdrowienia dla całej załogi szkoły CROSS oraz bardzo dziękuję za całe serce włożone w moją edukację.

poniedziałek, 24 październik, 2016

Przyszłam na dodatkowe jazdy i nie zawiodłam się. Pan Henryk jest profesjonalny oraz przesympatyczny dzięki niemu udało mi sie zdać :) Gorąco polecam, na pewno się nie zawiedziecie :)

czwartek, 20 październik, 2016

Wybierając szkołę nauki jazdy kierowałem się opinią internautów. Wybór padł na OSK CROSS i nie zawiodłem się, był to strzał w 10! Z czystym sumieniem mogę potwierdzić pozytywne opinie innych kursantów. Kurs na kategorię A był prowadzony przez Pana Darka w sposob rzetelny i merytoryczy, a przekazana wiedza zaowocowała zdanym egzaminem teoretycznym już za pierwszym podejściem. Dzięki zaangażowaniu i profesjonalnemu podejściu Pana Krzyśka do kursu praktycznego egzamin zdałem bez najmniejszego problemu. Jeżeli szukacie szkoły nauki jazdy to tylko OSK CROSS!

czwartek, 13 październik, 2016

Najlepsza szkoła prawa jazdy!! ;) Bardzo polecam, zdane za 1 razem a to dzięki bardzo dobrego wykładowcy pana Darka i tak samego dobrego instruktora Pana Heńka! ;) Polecam!! :)
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »