Opinie

Jesteś zadowolony ze swojego kursu? Powiadom o tym innych!

piątek, 7 październik, 2016

Super szkoła, jestem w 100% zadowolony - zdałem za pierwszym razem egzamin:)

poniedziałek, 3 październik, 2016

Witam, Cross to nr 1 w Bytomiu. Jeśli mas problem zdać to ten ośrodek jest dla ciebie. Wysoka zdawalność i najlepsi instruktorzy. Polecam w 100% ten ośrodek z czystym sumieniem !!!

wtorek, 27 wrzesień, 2016

Witam wszystkich,kto chce przystąpić do nauki jazdy. Bardzo polecam ośrodek szkoleniowy "CROSS" w Bytomiu. I nie ma znaczeczenia ze nie mieszkasz w Bytomiu. To jest najlepszy ośrodek. Dobra wyklifikowana kadra, uczciwi,solidni, wysoko profesjonalny instruktorzy. P.Darek robię wszystko, żeby jak najlepiej mogliście zrozumieć naukę. Nie dziwi się, ze większość zdaję za pierwszym razem. Jeszcze raz chce Podzienkowac P. Darkowi za cierpliwość. Inne szkoły muszą uczyć u nich.

poniedziałek, 26 wrzesień, 2016

Jestem bardzo zadowolony z jakości i rzetelności usług Pana Dariusza i Krzysztofa - instruktorów OSK Cross. Kategoria A zdana za pierwszym podejściem w WORD Bytom pomimo faktu, ze na motocyklach nigdy nie jeździłem. 20 godzin wyjeżdżone, egzamin i wczoraj odebrane prawo jazdy Cenne porady, elastyczność w uzgadnianiu godzin jazd i indywidualne podejście do kursanta. Serdecznie polecam. Konkurencja powinna się uczyć od tej szkoły jazdy.

niedziela, 25 wrzesień, 2016

Polecam tą szkołę wszystkim chcącym zostać kierowcą.Profesjonalizm ,cierpliwość, zaangażowanie w przekazywaniu wiedzy to atuty pana Darka. Dzieki temu zdałam za pierwszym podejściem zarówno egzamin teoretyczny jak i praktyczny (automat). Cieszę się że się zdecydowałam na naukę jazd i że zrobiłam to właśnie w OSK CROSS. Jeszcze raz bardzo dziękuję i polecam wszystkim przyszłym kierowcom.

czwartek, 22 wrzesień, 2016

Zachęcona pozytywnymi opiniami zapisałam się na kurs i teraz wiem, że nie mogłam trafić lepiej. OSK Cross to szkoła naprawdę godna polecenia. Kurs na kategorię B (automat) przeprowadzony na najwyższym poziomie z dbałością o każdy szczegół, dzięki czemu żadne zadanie na egzaminie praktycznym nie było niespodzianką. Serdecznie polecam jazdy z Panem Darkiem - instruktorem z powołania, niesamowicie cierpliwym i opanowanym, ze świetnym podejściem do kursanta. Dzięki Niemu egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem :) Jeżeli kiedykolwiek zdecyduję się na naukę jazdy samochodem z manualną skrzynią, z pewnością ponownie wybiorę CROSS, bo nie wyobrażam sobie lepszej szkoły. Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję!

niedziela, 11 wrzesień, 2016

Po kilkunastu latach od ukończenia kursu w innym ośrodku szkoleniowym, postanowiłam przystąpić do egzaminu z prawa jazdy. Wykupiłam tylko jazdy w ośrodku "Cross" i oczywiście zdałam, chociaż nie za pierwszym razem, niestety brak teorii w poprzednim ośrodku zrobił swoje, ale technicznie nie miałam żadnych problemów. Do egzaminu przygotował mnie cierpliwy, profesjonalny Pan Heniek. Polecam wszystkim przyszłym kursantom. Pozdrawiam.

środa, 3 sierpień, 2016

Szczerze polecam. Zanim zapisałem się na kurs, czytałem opinie i się nie zawiodłem. Egzamin zdany za pierwszym podejściem, a wszystko dzięki super prowadzonej teorii przez pana Darka i jazdom z panem Krzyśkiem. Wielkie dzięki. Polecam. (kat A)

piątek, 22 lipiec, 2016

Profesjonalnie i sprawnie - tak w 2 słowach można opisać kurs w Cross'ie. Nawet jak czas Was nagli to spokojnie można się dogadać na większą ilość godzin jazd w tygodniu. Serdecznie polecam.

czwartek, 21 lipiec, 2016

Kochani, polecam szczerze wszystkim kurs u Pana Darka. Nie ma obijania się, za to jest nauka i praca, która owocuje zdaniem egzaminu za pierwszym podejściem. Dodatkowo polecam tym, którzy cenią sobie komfort jazdy kurs na samochodzie z automatyczną skrzynią biegów. "Cross" = profesjonalizm!!!Pozdrawiam!

środa, 20 lipiec, 2016

Witam wszystkich .Wczoraj udało mi się za 1 podejściem zdać na prawko kat.A . Gdyby nie dobre wykłady i dobrzy instruktorzy z ośrodka nauki CROSS chyba nie byloby tak dobrze .Polecam - rzetelni i fachowi nie pobłażają leniuchom . Szerokiej drogi .

piątek, 15 lipiec, 2016

Polecam szkołę osobą chcącym szybko zdać egzamin. Ja zdałem za pierwszym razem, teoria (74/74) oraz praktyka, a to wszystko przed osiemnastką.

czwartek, 7 lipiec, 2016

Polecam Cross gdyż bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu państwowego :) Ogromnie dziękuje Panu Darkowi za mnóstwo cierpliwości do mnie na jazdach i za bardzo dobre przygotowanie do praktycznego egzaminu. Z czystym sercem mogę polecić OSK Cross :)

niedziela, 3 lipiec, 2016

Jak już przebywam w Polsce to stwierdziłem ze sobie zrobie prawko na kat A. Wybralem ta szkole na ciemno i mogę powiedzieć ze nie zaluje mojego wyboru. Bardzo dobrze wspominam tez mojego instruktora Krzystofa. Bardzo dużo się u niego nauczyłem i bardzo zadowolony byłem z jazd. Dziekuje i pozdrawiam! Philipp

środa, 29 czerwiec, 2016

Polecam firmę cross ponieważ zostałem bardzo dobrze przygotowany do państwowego egzaminu,z tego względu też zdałem egzamin praktyczny oraz teoretyczny za pierwszym razem. Dziękuję i pozdrawiam

środa, 29 czerwiec, 2016

  Pan Darek to właściwy człowiek na właściwym miejscu! Polecam, polecam, polecam !! Najlepszy instruktor na jakiego można tylko trafić. Naprawdę cieszę się, że trafiłam na Pana Darka Szkoła nauki jazdy „Cross" z Panem Darkiem na czele gwarantuje profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Pan Darek zajmuje się zarówno przygotowaniem praktycznym jak i teoretycznym, dlatego świetnie zna słabe i mocne strony swoich kursantów. Jest wymagającym i konsekwentnym instruktorem ale zarazem ciepłym, uśmiechniętym i bardzo pomocnym, zauważa każdy błąd i powie jak sobie z nim poradzi, jazda w miłej atmosferze . Wszystkim polecam szkole jazdy Pana Darka. Bardzo się cieszę, że trafiłam właśnie na Pana Darka, zdałam egzamin kat.B bez problemu, gdzie zaczynajać nigdy w to nie wierzyłam, sprawił że przestałam bać się jazdy po mieście , nauczył mnie tak wiele a także sprawił iż opanowałam emocje i czułam się bardzo dobrze przygotowana do egzaminu, Pan Darek jest bardzo rzetelny i zaangażowany w swoją pracę. To człowiek z pasją,prawdziwy profesjonalista i dusza człowiek . Jestem ogromnie wdzięczna Panu Darkowi, że dzięki skuteczności i zaangażowaniu sprawił, iż zdałam egzamin z wynikiem POZYTYWNYM i w końcu mam upragnione prawo jazdy. Podziękowania rownież dla Pana Krzysia, który stawiał ze mną pierwsz kroki w jeździe samochodem za jego cierpliwość i zaangażowanie, profesjonalizm i miłą atmosferę, która była mi bardzo potrzebna, który zawsze wierzył, że dam radę.Pan Krzyś i Pan Darek to najlepsi instruktorzy. Szkoła fantastyczna z czystym sercem polecam !

wtorek, 28 czerwiec, 2016

Wszystkim kandydatom na przyszłych kierowców ze wszech miar polecam OSK CROSS. OSK CROSS to profesjonalna szkoła nauki jazdy, w której kursanci otrzymują pełne kompedium wiedzy teoretycznej i praktycznej, umożliwiającej bezproblemowe i skuteczne zdanie egzaminu państwowego i uzyskanie uprawnień do samodzielnego kierowania samochodem. Wykłady teoretyczne -prowadzone przez Pana Darka - umożliwiają w sposób jasny przystępny i zrozumiały przyswoić zasady ruchu drogowego, budowy pojazdów i techniki kierownia. Wykłady - poparate materiałami i pomocami dydaktycznymi oraz rozlicznymi przykładami "...z drogi wziętymi"- pozwalają kursantom na beztresowe przyswojenie materiału. Zajęcia praktycznej nauki jazdy samochodem odbywałem pod opieką instruktora Pana Janka K. Pan Janek to MISTRZ w swoim fachu - instruktor o nieprzeciętnych pokładach cierpliwosci, spokoju , opanowania, wyrozumiałości i indywidulanym podejściu do każdego kursanta, wykonujący swój zawód z ogromnym zaangażowaniem i pasją i co najważniesze bardzo rzetelnie i bardzo skutecznie przygotowuje kursantów do egzaminu państwowego / i to kursantów w każdym wieku/. Właśnie w dniu dzisiejszym bezproblemowo zdałem ZA PIERWSZYM RAZEM Z WYNIKEM POZYTYWNYM !!! egzamin państwowy teoretyczny i praktyczny na kat.B - za co bardzo serdecznie dziękuję Panu Jankowi. Również podziękowania dla Pana Darka za przygotowanie teoretyczne. Jestem bardzo zadowolony z OSK CROSS, że / mimo mojego nienajmłodszego wieku/ skutecznie nauczył mnie kierowania samochodem. Jeszcze raz wszystkim, z czystym sumieniem, polecam naukę jazdy w OSK CROSS. Naprawdę warto!!!

wtorek, 21 czerwiec, 2016

Polecam wszystkim, którzy w przyszłości będą chcieli zostać kierowcami. Przeogromne podziękowania dla Pana Janka K. oraz Pana Darka. Zdane za pierwszym razem!!!:) Atmosfera w OSK CROSS przesympatyczna!!!:) Polecam dla każdego!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

czwartek, 2 czerwiec, 2016

Polecam wszystkim OSK CROSS. Wielkie podziękowania dla Pana Darka za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego ( zdane za pierwszym razem :) ) . Pozdrawiam !

poniedziałek, 23 maj, 2016

Polecam szkołę nauki jazdy Cross a w szczególności Krzysztofa instruktora nauki jazdy na kat A. Zdobyłem uprawnienia i zdałem egzamin praktyczny kat A za pierwszym razem w WORD Katowice. Krzysztof to człowiek który pracuje i uczy z pasją, pełnym zaangażowaniem. Polecam wszystkim przyszłym kursantom Osk Cross.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »